Advocaat vennootschapsrecht in Spanje

Advocaat vennootschapsrecht in Spanje: Uw Partner bij Vennootschapsstructuren en Fiscale Registraties

Advocaat vennootschapsrecht in Spanje

Advocaat vennootschapsrecht in Spanje: Welkom bij ons vooraanstaande advocatenkantoor, uw vertrouwde gids in de complexe wereld van het Spaanse vastgoedrecht en vennootschapsstructuren. Als u overweegt om vastgoed in Spanje te verwerven via een vennootschap, dan begrijpen wij de juridische en fiscale uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen. Ons gespecialiseerd team staat klaar om u te begeleiden bij het oprichten van Spaanse vennootschappen en het registreren van buitenlandse vennootschappen in het Spaanse fiscale systeem, zodat u optimaal kunt profiteren van de rechten en voordelen die Spanje te bieden heeft.

Uw Expert in Spaanse Vennootschapsstructuren

Wij begrijpen dat het opzetten van de juiste vennootschapsstructuur van cruciaal belang is voor uw vastgoedbeleggingen in Spanje. Onze gespecialiseerde advocaten hebben een diepgaand begrip van het Spaanse vennootschapsrecht en kunnen u helpen bij het oprichten van de juiste vennootschapsvorm die het beste past bij uw behoeften en doelen.

 • Oprichten van Spaanse Vennootschappen

  Het oprichten van een Spaanse vennootschap (zoals een Sociedad Limitada of een Sociedad Anónima) vereist kennis van de lokale wetgeving en procedures. Wij begeleiden u door het proces, helpen u bij het opstellen van statuten, het registreren van uw vennootschap en het voldoen aan alle wettelijke vereisten.

 • Registratie van Buitenlandse Vennootschappen

  Als u al een buitenlandse vennootschap (bijv. Belgische of Nederlandse) heeft en deze wilt aanmelden in het Spaanse fiscale systeem, zijn wij hier om u te assisteren. Wij zorgen voor de benodigde registraties en vertegenwoordigen u bij de Spaanse belastingdienst om ervoor te zorgen dat uw vennootschap volledig compliant is met de lokale fiscale wetgeving.

 • Vastgoedverwerving via Vennootschappen

  Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een vennootschap voor vastgoedverwerving is het optimaliseren van belastingen en het verminderen van persoonlijke aansprakelijkheid. Wij adviseren u over de beste vennootschapsstructuur voor uw vastgoeddoelen en zorgen ervoor dat de overdracht van eigendom soepel verloopt.

Hoe wij U kunnen helpen:

 • Maatwerk voor Uw Vennootschapsbehoeften

  Elke vastgoedbelegging en vennootschapsstructuur is uniek. Wij bieden op maat gemaakt advies dat rekening houdt met uw specifieke situatie en doelen. Of u nu een nieuwe vennootschap wilt oprichten of uw bestaande vennootschap in Spanje wilt registreren, wij zullen onze expertise afstemmen op uw behoeften.

 • Juridische Due Diligence

  Bij het oprichten van een vennootschap en het registreren van buitenlandse vennootschappen is het essentieel om grondige juridische due diligence uit te voeren. Wij zullen alle vereiste documenten en vereisten zorgvuldig onderzoeken om ervoor te zorgen dat uw vennootschapsstructuur in lijn is met de lokale wetgeving.

 • Fiscaal Advies en Vertegenwoordiging

  Onze ervaren fiscale experts zullen u begeleiden bij het begrijpen van het Spaanse fiscale systeem en de implicaties voor uw vennootschapsstructuur. Wij zullen uw vennootschap registreren bij de Spaanse belastingdienst en u vertegenwoordigen in fiscale aangelegenheden om ervoor te zorgen dat u aan alle vereisten voldoet.

 • Ondersteuning bij Vastgoedtransacties

  Wij begrijpen dat het verwerven van vastgoed via een vennootschap specifieke juridische en fiscale overwegingen met zich meebrengt. Onze advocaten zullen u begeleiden bij vastgoedtransacties, contractonderhandelingen en eigendomsoverdrachten om ervoor te zorgen dat uw investering op een juridisch correcte en fiscaal efficiënte manier wordt uitgevoerd.

Als u van plan bent om vastgoed in Spanje te verwerven via een bestaande vennootschap, of door creatie van een nieuwe Spaanse vennootschap, dan staan wij voor u klaar. Ons gespecialiseerd team van advocaten en fiscale experts heeft de kennis en ervaring om u te begeleiden door de complexiteit van vennootschapsstructuren en fiscale registraties in Spanje. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om uw vastgoeddoelen te verwezenlijken met vertrouwen en succes.

CONTACT

Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met wat u bezighoudt. Onze hoofdzetel is gevestigd op Tenerife, maar onze advocaten werken in heel Spanje!

Onze diensten

Advocaat Tenerife: diensten die we leveren:

ALGEMEEN RECHT
ALGEMEEN RECHT

Wij bieden algemeen juridisch advies en vertegenwoordiging voor diverse juridische kwesties, met expertise en betrokkenheid.

ADVOCAAT VASTGOED IN SPANJE
VASTGOEDRECHT

Advies en bijstand bij vastgoedtransacties, eigendomsgeschillen, registraties, eigendomsoverdracht, en juridische procedures in vastgoedgerelateerde zaken.

ADVOCAAT SPAANS ERFRECHT
ERFRECHT

Professioneel erfadvies, nalatenschapsplanning, executeurshulp, geschillenbeslechting. Uw betrouwbare gids in complexe erfrechtelijke kwesties, voor een zorgeloze toekomst.

huurcontract in Spanje
HUURRECHT

Advies en vertegenwoordiging bij huurcontracten, geschillen, achterstanden, onderhoud, beëindiging en borgsommen, voor huurders en verhuurders.

Advocaat vennootschapsrecht in Spanje
VENNOOTSCHAPSRECHT

Deskundig advies, statutaire compliance, fusies, overnames, oprichtingen en juridische structurering voor bedrijven volgens vennootschapsrechtelijke voorschriften.

Nederlandstalige boekhouder in Spanje
FISCALITEIT

Deskundige begeleiding voor belastingvraagstukken, optimalisatie van fiscale situaties, naleving van regelgeving, en effectieve belastingplanning.